11'de rotasyon sinyali

11

Gönen Belediyespor Teknik direktörü Yüksel Öksüz, ikinci haftada deplasmanda karşılaşacakları Armutlu karşısına, farklı bir 11'le sahaya çıkacağı sinyallerini verdi.









Gönen
Belediyespor Armutlu maçı hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Yeşil beyazlı takımın teknik patronu Yüksel Öksüz, ikinci haftada deplasmanda karşılaşacakları Armutlu karşısına, Balıkesir Belediyespor maçındaki kadrodan farklı bir 11'le sahaya çıkacağı sinyallerini verdi.


Dün yapılan sabah antrenmanına oyuncular ısınma hareketleri yaparak başladılar. Saat 10.30'da başlayan antrenman öncesinde sahaya gelen teknik sorumlu Yüksel Öksüz ve yardımcı antrenör Cengiz Bıyıklı futbolcuların çalışacağı istasyonları oluşturdular. Yeşil beyazlı oyuncular ısınma çalışmasından sonra istasyonlara geçerek burada antrenmanı sürdürdüler. İzinli olan Emin ve kaptan Sertaç çalışmada yer almadı. Günün ikinci çalışması ise akşam saatlerinde yapıldı.



Maç sentetik çim sahada oynanacak


Ligin ikinci haftasında oynanacak olan Armutlu-Gönen maçı sentetik çim sahada yapılacak. Teknik sorumlu Yüksel Öksüz oyuncularının maçta etkilenmemesi için bugünkü çalışmalarını sentetik çim sahada yapma isteğini yönetime bildirdi. Yöneticilerin Bandırma Sanayi sahasında çalışma yapmak için harekete geçtiler. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne yazılı başvuru yapan yönetimin isteğine bu kurumdan olumlu cevap geldi. Gönen Belediyespor bu gün yapacağı çift kale maçı sentetik çim olan sanayi sahasında gerçekleştirecek.



Kadroda değişiklik olabilir


Balıkesir Belediyespor maçına ilk 11'de çıkan oyuncuların mücadelelerinden memnun olduğunu önceki açıklamalarında dile getiren Yüksel Öksüz, kadroda değişiklik yapabileceğini, bunun da sebebinin ideal 11'i bulmak olduğunu belirtti. Zaman kavramının kendileri için çok önemli olduğunu da dile getiren tecrübeli teknik adam, Armutlu karşısına hem ligde hem de deplasmandaki ilk galibiyetlerini almak için çıkacaklarını söyledi.

Yolculuk Cumartesi

30 Eylül Pazar günü saat 14.30'da Yalova deplasmanında Armutlu Belediyespor karşısına çıkacak olan yeşil beyazlı oyuncular maçtan bir gün önce bu şehre giderek kampa girecekler. 








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı